People Flow, Internet Afspraken en Klantverwijzing

  Een klantverwijssysteem heeft als doel om (een groep) wachtende bezoekers informatie te verschaffen over wachttijden en waar zij zich kunnen melden op het moment dat ze aan de beurt zijn. In de basis bestaat het uit een nummer- en oproepsysteem. De Klant Verwijs Manager bestaat uit een geavanceerd en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem met een geïntegreerde narrowcasting module.

  Gedrag

  Gewetensvraag: Fietst u wel eens door rood en waarom? Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen hun gedrag aanpassen, wanneer ze kunnen zien hoe lang ze moeten wachten. We passen ons gedrag dus ook aan ook bij het rode verkeerslicht, wanneer er een aftellende klok zichtbaar is opgesteld. Het resultaat is, dat mensen het ongemak accepteren en in dit voorbeeld wordt het daarnaast veiliger in het verkeer.

  Wachten is vervelend

  Wanneer uw organisatie een dienst levert waarbij een wachttijd niet ongebruikelijk is, kan dat bij uw klanten irritaties oproepen. Neem het rode verkeerslicht als voorbeeld en bekijk uw onderneming door de ogen van uw klanten. Voor hen is het namelijk minstens zo belangrijk dat zij inzicht hebben in hun wachttijd. Een volgnummersysteem is dan een geschikte oplossing. Met Klant Verwijs Manager kunt u informatie geven over wachttijden, maar ook nieuws, websites, afbeeldingen en video’s tonen.

  Informatie

  Vanaf het moment dat de eerste bezoeker zich aanmeldt op het klantvolgsysteem, worden data verzameld. Daarmee kunt u analyseren hoe het proces van aanmelden, wachten en afhandeling in tijd en aantallen verloopt. In een live omgeving is daarnaast direct zichtbaar hoe uw medewerkers presteren en zo kunt u stapsgewijs de ervaringen van de klant bijsturen. Terwijl de klant wacht, kunt u voor afleiding zorgen via het wachtscherm. In het klantverwijssysteem zit namelijk een module narrowcasting met de mogelijkheid om afbeeldingen, video’s en websites weer te geven. Het tonen van aanbiedingen en openingstijden levert dan vaak iets extra’s op. Goede service betaalt zich immers altijd terug.

  Klanttevredenheid

  Om klanten aan uw organisatie te binden staat voorop dat zij tevreden zijn over uw producten en diensten. Met ons klantverwijssysteem kunt u de kwaliteit van uw dienstverlening verbeteren doordat u openheid geeft over wachttijden en aan de hand van harde data uw personeelsbezetting aanpast op de momenten dat het aantal bezoekers daarom vraagt. Die klanttevredenheid is toetsbaar, niet noodzakelijk in een aparte applicatie, maar binnen dezelfde omgeving van Klant Verwijs Manager.

  Vastomlijnd proces

  Samengevat heeft elk wachtrij management systeem een vastomlijnd proces: aanmelden, wachten, afhandelen en gereed melden. Om dit proces te ondersteunen is goede hardware daarom een vereiste. U moet niet alleen denken aan een welkomstzuil (of: kiosk), maar ook aan een beeldscherm en werkstations of tablets. Wij leveren naast de software ook alle hardware en consultancy. Onze project managers adviseren u bij uw keuzes.

  Centrale aansturing
  Voor organisaties of bedrijven met meerdere vestigingen of locaties, is er de mogelijkheid om alle klantverwijssystemen vanuit één centrale locatie te beheren. Via een server applicatie worden de gegevens van de verschillende systemen verzameld. Zo is het eenvoudig vergelijken, maar ook back-ups en kunt u informatie ‘pushen’. De locaties hoeven niet noodzakelijkerwijs in hetzelfde gebouw te zijn, maar kunnen zich ook daarbuiten bevinden

  Meer informatie

  Het is mogelijk om het klantbegeleidingssysteem te koppelen aan andere software en processen. Zo wordt het aanmeldproces vereenvoudigd wanneer van tevoren een afspraak is gemaakt via Internet Afspraken Manager. Maar ook controle van identiteitsdocumenten is mogelijk via een scanner in de zuil. Een medewerker heeft dan al meer informatie over een bezoeker, voordat hij wordt opgeroepen en zich meldt aan de balie. Hieraan zijn verschillende andere processen te koppelen.

  Informatie
  Bent u nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is met deze software of wilt u een demonstratie of meer informatie, dan kunt u dit op het contactformulier aangeven.  Wij nemen daarna contact met u op om uw vragen te behandelen.